Kat

Alles voor uw kat.

Jouw kat, poes of kater heeft een uniek karakter en zorg nodig. Niet alleen hebben wij een zeer breed en scherp geprijsd katten assortiment. Het is ook nog eens voor iedere portemonnee, voor zowel luxe poezen of arme katers. 

Kattenvoer

Wij hebben niet alleen kattenvoer van A merken maar ook betaalbare doch kwalitief goede brokken. Zowel nat als droog en voor elk type kat. De darmen van een kat zijn immers zeer gevoelig. En wist je ook dat je met onze schepvoer bakken ook kleinere hoeveelheden kunt proberen. Kijken wat jouw poes lekker vindt.

Katten accessoires

Katten zijn gek op spelletjes en spelen. Of het nu een krabpaal is of een veer aan een touwtje. Kattengras of speelballetjes. Wij hebben alles in huis zodat de kat zichzelf niet hoeft te vervelen.

Katten medicijnen

Een kat heeft goede verzorging nodig. Maar hoe goed je ook voor hem of haar zorgt er kans soms toch medicatie nodig zijn uit voorzorg tegen vlooien of om te ontwormen. Blaasonsteking of galsteentjes zijn te voorkomen en we hebben op vaste tijden een dierenarts die je gratis advies kan geven. Vraag in de winkel wanneer de dierenarts er weer is.

Neem contact op