Vogel

Vogels zijn zeer geweldig. Niet alleen om hun kleuren en diversiteit maar ook voor hun zang. Dierenwinkel Amsterdam heeft een grote keuze uit vogels en een netwerk met vele mensen die fanatiek bezig zijn met hun vogels en deze hobby. Wij helpen je graag met goed advies en leuke weetjes over elk soort.

Neem contact op

Vogelvoer

Ons vogelvoer kent de beste kwaliteit van erkende leveranciers. Jouw vogeltje moet natuurlijk wel goed voer krijgen om mooi voor jou te zingen. We hebben zowel kleine als grote zakken en kunnen dit ook nog eens bezorgen als je niet te ver van onze winkel woont.

Neem contact op

Vogel accessoires

Vogels zijn veel alleen en vaak solitair, een goed verblijf met binnen of buiten kooi is belangrijk. Als je weg bent dat ze hun lekker kunnen bijten met hun bekkie of kunnen spelen met een ringtouw. Ze houden van hoge plekjes om overzicht te hebben en soms is een goede kant en klare kooi al voldoende. Kom langs en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Neem contact op

Vogel speeltjes

Het is belangrijk dat jouw vogel zich niet gaat vervelen. Dat kan zorgen voor het aanvallen van andere vogels of gefrustreerd plukken aan de veren. Dat willen we niet! Daarom hebben wij een breed assortiment van speelladders, touwen, bruggetjes, lopers en vele andere verassende elementen. Kom langs en zoek een leuk kado uit voor jouw vogel.

Neem contact op